Onderhoud

Onderhoud aan uw huis kunt u in veel gevallen zelf, maar voor het zwaardere onderhoudswerk (bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen of het gehele dak) is het vaak goed om de hulp van een vakman in te schakelen. Veiligheidsvoorschriften en voorschriften over de manier van monteren zijn zaken die in dit soort gevallen erg belangrijk zijn. Een vakman houdt zich hieraan, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan.

Voor onderhoud bent u bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw aan het juiste adres. Voor goed onderhoud aan uw huis, een kostbaar bezit, is het noodzakelijk om een betrouwbare partner in te schakelen.

Graag zijn we uw partner als het gaat om onderhoud aan uw woning. Vooraf aan het onderhoudstraject bespreken we uw wensen en verlangens zodat we een glasheldere offerte kunnen uitbrengen. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Door goed groot en/of klein onderhoud aan uw woning te laten plegen, blijft dit kostbare bezit waardevast. Goed onderhoud betaalt zich altijd uit bij een eventuele verkoop van uw woning.

Neem direct contact op voor meer informatie.