Verbouwen

Als uw woning niet meer helemaal voldoet aan uw woonwensen zijn er verschillende manieren om hier mee om te gaan. Ten eerste kunt u altijd nadenken over verhuizen, maar wat als u door middel van een verbouwing weer helemaal gelukkig kunt zijn met uw huidige huis? Door te verbouwen in plaats van verhuizen bespaart u ten eerste een zoektocht naar een andere geschikte woning, geen zorgen over het verkopen van uw huis en eventuele extra kosten (bv. Het inrichten van uw nieuwe huis).

Waarom verbouwen?

Ten eerste kunt een verbouwing zien als een investering in uw eigen huis. Vaak betekent een verbouwing namelijk een waardevermeerdering van uw woning. Zeker als het gaat om een uitbreiding van het woonoppervlak. De investering in het huis verdient u dus hoogstwaarschijnlijk terug mocht u ooit besluiten om het huis toch te verkopen. Toch is het grootste voordeel van verbouwen dat u weer helemaal gelukkig bent met uw huis. Woongenot moet bij een verbouwing daarom altijd op plaats 1 staan.

“Woongenot moet bij een verbouwing altijd reden nummer 1 zijn”

Waar op te letten bij een verbouwing?

Een huis verbouwen is vaak een grote klus, een klus die u slechts één of maar enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Laat u daarom goed adviseren in het voortraject van de verbouwing, een goede voorbereiding behoedt u namelijk vaak voor verrassingen. Wij komen graag langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen in indien gewenst een plan van aanpak te maken.

Tevens kunnen wij aangeven of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke wijze uitvoering kan plaatsvinden. Desgewenst kunnen wij aansluitend en geheel vrijblijvend een offerte maken met betrekking tot de te verwachten kosten van de verbouwing, en een inschatting van de benodigde tijdsduur voor het realiseren van het project. Kortom, ook bij uw verbouw wil Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw graag uw partner zijn om er samen voor te zorgen dat u kunt blijven wonen in uw huidige woning waarbij aandacht is voor uw veranderde woonwensen.